Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/feedmilk/domains/feedmilk.com/public_html/includes/application_top.php on line 13
Feedmilk Boutique | Malaysia Nursing Wear | Top Nursing Wear Brand | Online Nursing Wear | Top Online Nursing Wear | Baju Menyusu Feedmilk | Top Nursing Wear Malaysia | Baju Menyusu Malaysia | Baju Menyusu Raya 2018 | Baju Menyusu Selak | Baju Menyusu Online | NEW ARRIVAL ICECREAM SERIES - CreamyBerry
Malaysia's Leading Brand Nursing Wear QUESTION? CALL US AT 03 - 5524 1515
Feedmilk Boutique
Login    |    Register    |    My Account
0
Login As Member
Forgot Your Password?
Do Not Have Account?
Register Now
Home    /    NEW ARRIVAL    /    ICECREAM SERIES - CreamyBerry
Prev   Next
ICECREAM SERIES - CreamyBerry ICECREAM SERIES - CreamyBerry  ICECREAM SERIES - CreamyBerry  ICECREAM SERIES - CreamyBerry  ICECREAM SERIES - CreamyBerry  
Enlarge photo ICECREAM SERIES - CreamyBerry ICECREAM SERIES - CreamyBerry ICECREAM SERIES - CreamyBerry ICECREAM SERIES - CreamyBerry 
ICECREAM SERIES - CreamyBerry
RM67.00
Size :
QTY:
  +-

FEEDMILKTEE 2.1 BERKONSEPKAN ICE CREAM YUMMYY

KENAPA SIS PATUT MILIKI ICECREAM SERIES NI?

Pakaian WAJIB untuk aktiviti harian setiap ibu, untuk menyusu walaupun sibuk dengan aktiviti harian,pemilihan baju sangat2lah penting. Lagi better kalau baju tu menyenangkan kerja kita bf anak dekat public. Bila ibu selesa, in sha Allah anak pun selesa. Dan paling penting, lebih praktikal & mudah.

Material : Cotton Tshirt ofcourse Cantik!kain pun best!

Nursing Type : Nursing Specialized ( Lift Up technique ) --> #SelamberSelak technology, NOzip and NoButton

Special Features : Lady Cutting and 1 Functional Pocket

versi breastfeeding Wudhuk Friendly & muslimah, mestilah kita nak cari baju yang design cover aurat & sesuai dipakai kan. #husbandsupport

*FAKTA : Kami pakar baju menyusu dengan rekaan untuk menyusu #SelamberSelak , tidak ada zip atau butang . Kami membantu semua ibu menyusu ditempat awam tanpa perlu menyorok dan dedahkan aurat di samping rekaan tidak menggunakan zip atau butang untuk bukaan menyusu mengelakkan daripad muka baby tercedera semasa menyusu

SIZE (INCH)

S/M

 

L/XL

 

XXL/XXXL

       

SHOULDER

14-15

16.5-17.5

18.5-19.5

BUST

34-37

40-43

43-45

LENGTH

29

30.5

31

 ARMHOLE

 18  19  21

Domestic Delivery
Postage fees for domestic delivery are as below:

West Malaysia – RM 10
Sabah & Sarawak – RM 10


International Delivery
We charge based on Pos Laju International postage fees.

SELAMAT DATANG KE TRAINING KELAS ONLINE FMR !

 

 

PART 1

 

 

PART 2  

 

 

.

 

 

.

 

ILMU PROVEN : ZERO COST MARKETING... TEKNIK DIDI AND FRIENDS!

 

 

Feedmilk Tee 4.0 - Custard
Feedmilk Tee 4.0 - Custard
RM67.00
      
FEEDMILKTEE 3.0 - Midnight blue
FEEDMILKTEE 3.0 - Midnight blue
RM67.00
      
FEEDMILKTEE 3.0 - BLACKY
FEEDMILKTEE 3.0 - BLACKY
RM67.00
      
POLKA KURUNG - BEIGE BROWN
POLKA KURUNG - BEIGE BROWN
RM150.00
      
TERUFEL BLOUSE - SHRIMP
TERUFEL BLOUSE - SHRIMP
RM85.00
 
About Us
Find A Store
How to Order
Size Guides
Shipping Rate
Payment Options
Return & Exchange
Terms & Conditions
Privacy Policy
My Account
My Order
My Shopping Cart
Contact Us
Follow us on
Facebook, Instagram and Youtube