Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/feedmilk/domains/feedmilk.com/public_html/includes/application_top.php on line 13
Feedmilk Boutique | Malaysia Nursing Wear | Top Nursing Wear Brand | Online Nursing Wear | Top Online Nursing Wear | Feedmilk Tee Malaysia Nursing Wear | Top Nursing Wear Brand | Online Nursing Wear | Top Online Nursing Wear | Feedmilk Tee | NEW ARRIVAL ICECREAM SERIES - CreamyBerry
Malaysia's Leading Brand Nursing Wear QUESTION? CALL US AT 03 - 5524 1515
Feedmilk Boutique
Login    |    Register    |    My Account
0
Login As Member
Forgot Your Password?
Do Not Have Account?
Register Now
Home    /    NEW ARRIVAL    /    ICECREAM SERIES - CreamyBerry
Prev   Next
ICECREAM SERIES - CreamyBerry ICECREAM SERIES - CreamyBerry  ICECREAM SERIES - CreamyBerry  ICECREAM SERIES - CreamyBerry  ICECREAM SERIES - CreamyBerry  
Enlarge photo ICECREAM SERIES - CreamyBerry ICECREAM SERIES - CreamyBerry ICECREAM SERIES - CreamyBerry ICECREAM SERIES - CreamyBerry 
ICECREAM SERIES - CreamyBerry
RM67.00
Size :
QTY:
  +-

NEW ARRIVAL FEEDMILKTEE 2.1 BERKONSEPKAN ICE CREAM YUMMYY

KENAPA SIS PATUT MILIKI ICECREAM SERIES NI?

Pakaian WAJIB untuk aktiviti harian setiap ibu, untuk menyusu walaupun sibuk dengan aktiviti harian,pemilihan baju sangat2lah penting. Lagi better kalau baju tu menyenangkan kerja kita bf anak dekat public. Bila ibu selesa, in sha Allah anak pun selesa. Dan paling penting, lebih praktikal & mudah.

Material : Cotton Tshirt ofcourse Cantik!kain pun best!

Nursing Type : Nursing Specialized ( Lift Up technique ) --> #SelamberSelak technology, NOzip and NoButton

Special Features : Lady Cutting and 1 Functional Pocket

versi breastfeeding Wudhuk Friendly & muslimah, mestilah kita nak cari baju yang design cover aurat & sesuai dipakai kan. #husbandsupport

*FAKTA : Kami pakar baju menyusu dengan rekaan untuk menyusu #SelamberSelak , tidak ada zip atau butang . Kami membantu semua ibu menyusu ditempat awam tanpa perlu menyorok dan dedahkan aurat di samping rekaan tidak menggunakan zip atau butang untuk bukaan menyusu mengelakkan daripad muka baby tercedera semasa menyusu

SIZE (INCH)

S/M

 

L/XL

 

XXL/XXXL

       

SHOULDER

14-15

16.5-17.5

18.5-19.5

BUST

34-37

40-43

43-45

LENGTH

29

30.5

31

 ARMHOLE

 18  19  21

Domestic Delivery
Postage fees for domestic delivery are as below:

West Malaysia – RM 10
Sabah & Sarawak – RM 10


International Delivery
We charge based on Pos Laju International postage fees.

QIESHA BLOUSE - LIGHT GREY
QIESHA BLOUSE - LIGHT GREY
RM69.00
      
Dahlia Jubah - Sky Blue
Dahlia Jubah - Sky Blue
RM145.00
      
A- Swarovsky  Kurong - Maroon
A- Swarovsky Kurong - Maroon
RM209.00
      
Dahlia Jubah - Jungle Green
Dahlia Jubah - Jungle Green
RM145.00
      
C- Pandora Jubah - Teagreen
C- Pandora Jubah - Teagreen
RM209.00
 
About Us
Find A Store
How to Order
Size Guides
Shipping Rate
Payment Options
Return & Exchange
Terms & Conditions
Privacy Policy
My Account
My Order
My Shopping Cart
Contact Us
Follow us on
Facebook, Instagram and Youtube